tiistai 25. lokakuuta 2011

Valkoinen sokeri ja vatsalihakset

Lopeta kehosi tuhoavien valkoisten sokereiden syöminen. Tämä on tehty suhteellisen hankalaksi koska lähes kaikkiin ruokiin on lisätty valkoista sokeria. Mitkä asiat tulee ehdottomasti huomioida välttääksesi valkoista sokeria?

1. Älä lisää sokereita mihinkään juomiin tai ruokiin. Jos et pysty täysin eliminoimaan sokerin lisäämistä niin ainakin vältä sokereiden lisäämistä.

2. Lopeta karkkien syöminen. Älä myöskään salli karkkipäiviä, jos sinulla on lapsia. Karkkien hiilihydraatit nostavat verensokerin nopeasti toisin kuin kasvikset, hedelmät ja täysjyvätuotteet.

Nostamalla verensokerin nopeasti ja luomalla heilahteluja sokeritasapainoosi makeanhimosi nousee.

Sokeritasapainon ongelmat saattavat jopa johtaa myöhemmin aikuisiän diabetekseen..  Joka taas joudutaan hoitamaan samalla tavalla kuin se olisi vältetty alunperin.

Vähärasvaisella ruokavaliolla, alkoholin lopettamisella tai vähentämisellä ja painonpudotuksella.

3. Alkoholi on hyvä eliminoida monista syistä myöskin sokerin takia.. Koska moniin drinkkeihin lisätään sokeria.

4. Älä juo virvoitusjuomia tai muita juomia, joihin on lisätty sokeria. Hyviä vatsalihaksia tavoitellessa kannattaa juoda muutama litra vettä päivittäin.

Välttämällä sokeria tulet huomaamaan tuloksia nopeammin kuin olisit uskonut.

Miten saan tyydytettyä sokerinhimoni luovuttuani tavallisesta sokerista?

Saat makeanhimosi helpostukseen aina tarvittaessa hedelmäsokeria, jota on luonnostaan kaikissa hedelmissä. Fruktoosi ei nosta verensokeriasi niin nopeasti kuin muut sokerit.

Jollet kärsi diabeteksesta voit huoleti syödä reilusti hedelmiä matkalla kohti näyttäviä vatsalihaksia etenkin aina ennen ja jälkeen liikuntasuorituksen.