torstai 20. lokakuuta 2011

Vatsalihakset ja ravinto

Vatsalihaksien kuntoon saaminen edellyttää oikeaa ruokavaliota. Ahkera vatsalihaksien harjoittelu ei tuo ikinä sinulle näyttäviä vatsalihaksia, jos et syö oikein.

Miten minun tulisi syödä hyviä vatsalihaksia tavoitellessa?

Syö säännöllisesti.. Muutamien tuntien välein pieniä annoksia mieluummin kuin muutama iso annos päivässä.

Syö pääosin kasviksia, hedelmiä ja täysjyvätuotteita. Syö suurin osa päivittäisistä kaloreistasi aamuisin ja vältä korkea kalorisia annoksia iltaisin.

Jos et ole ajatusmalliltasi vegaani satunnainen lihansyönti ei pilaa tavoitettasi hyviä vatsalihaksia pyydystäessä.

Vältä ruokiin sokerin sekä suolan lisäämistä.

1g rasvaa sisältää 9kcal.. Proteiini&Hiilihydraatti 1g sisältää 4kcal.. Pysy siis erossa ylimääräisistä rasvoista. Avokadot sekä oliivit kohtuudella ruokavalion osana ei pilaa tuloksia hyviä vatsalihaksia tavoitellessa.

Syö aina iso aamupala.. Reilusti kaurapuuroa sekä hedelmiä on hyvä tapa aloittaa päivä.

Syö 2-3 tunnin välein.. Jos ei muuta niin edes muutama banaani.

Älä syö liikaa.. Ylimääräiset kalorit tulevat näkymään vyötärölläsi.

Riittävästi kaloreita saat ruuista kuten riisi, tumma riisi, peruna, bataatti, pasta, banaani, avokado, oliivit, pähkinät, pavut, leipä, maissi..

Älä käytä öljyjä.. Jos haluat välttämättä lisätä öljyä niin hieman laadukasta öljyä kuten extra virgin oliiviöljy ei pilaa täysin vatsalihaksiasi.

Syö välipaloja niin paljon kuin haluat.. Muista välipalojen olevan aina hedelmiä tai pähkinöitä.. Ei ikinä pikaruokia tai karkkeja.

Liika sokeri tulee varmasti näkymään rasvana kehossa, joka estää vatsalihaksien näkymisen.

Lyhyesti hyviä vatsalihaksia treenatessa.. Älä syö liikaa etenkään iltaisin ja syö pääosin kasviksia.

Liikojen kaloreiden välttäminen on myös nykyisen tiedon valossa paras vaihtoehto tavoitellessa pitkää elämää. Kalorien välttäminen laskee syövän riskiä ja hidastaa vanhenemista. Älä syö itseäsi liian täyteen.. Tästä johtuen useita pieniä annoksia pitkin päivää. Tee myöskin itse omat ruokasi, jotta tiedät mitä ruuassa todella on.