keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vatsalihakset kuntoon

Miten saada vatsalihakset kuntoon? Monet aloittelevat tai pitkään vatsalihaksia kuntoon tavoitelleet suomalaiset kuvittelevat virheellisesti vatsalihasten harjoittelun olevan tärkein menetelmä saada vatsalihakset kuntoon.. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.. Et tule saamaan hyviä vatsalihaksia nopeasti etkä myöskään hitaasti ainoastaan ahkeralla vatsalihasten harjoittelulla.

Muista myös, että näyttäviä vatsalihaksia tavoitellessa EI tarvita kulutusmyönteisten ihmisten suosimia uusimpia vatsalihaslaitteita, joita sinulle ahkerasti mainostetaan "saa vatsalihakset kuntoon muutamassa päivässä".

Tee selkeä tavoite vatsalihaksien kuntoon laittamisesta ja seuraa tavoitettasi muutamien kuukausien ajan tunnollisesti ja vatsalihaksesi tulevat näkyviin.

Ruokavalio on huomattavasti tärkeämpi osa kuin itse vatsalihaksien harjoittelu. Jääkaapin tyhjentäminen ruuista, jotka eivät edistä optimaalista terveyttä tulee karsia.

Vettä tulee juoda muutamia litroja ja kaloreiden juonti tulee rajoittaa itse valmistettuihin kasvis- ja hedelmäjuomiin.

Hyvä ruokavalio vaikuttaa niin kehoon kuin mieleenkin. Sikspäkin lisäksi olet valppaampi ja tunnet saavasi elämästä enemmän nautintoa irti. (Nautinto on ainoa järkevä syy pysyä elossa.)

Huono ruokavalio aiheuttaa sikspäkkiä juovien suomalaisten miesten tynnyrimahan lisäksi myös muita sivuvaikutuksia.. Väsymys, masennus, innostuksen puute, ylipaino.... Ruokavalio on tärkein alue, johon sinun tulee keskittyä vatsalihaksien ja kuntosi kohentamisessa.